Hypno Art

van Martin

Hypno Art

Als zoon van een echte ambachtelijke timmerman wil ik graag iets bijzonders voor je betekenen. Ik noem het Hypno Art en wat houdt dat in?

Symbolenreis

Tijdens een hypnose-sessie kan het zijn dat we een symbolen-reis gaan maken. We gaan dan op zoek naar jouw bijzondere symbool wat te maken heeft met datgene waar jij aan wilt werken. Dit symbool kan voor jou erg belangrijk blijken. Wat is er dan mooier om daar een tastbare manifestatie van te hebben! Een kunstwerk in je woonkamer of een beeld in je tuin?

Steen

SymboolMijn eigen symbool is een steen. Ik mag de dingen minder zwaar zien en dat doe ik nu ook! Deze riviersteen zweeft in de lucht, als ware het gewichtloos. Omgeven door golvend water waaruit deze vandaan komt. Omrand door een lichte cirkel (’s avonds verlicht). Ben er trots op en het is de eye-catcher geworden van de praktijk!

Kosten

Mocht je van deze mogelijkheid gebruik willen maken dan zal ik -afhankelijk van je wensen- een prijsindicatie geven. Ik werk graag met recycle materiaal maar alles is mogelijk.